5 idéer til at få din bolig solgt hurtigere

Vil du gerne sælge din bolig, men har du ikke kunne komme af med den endnu, er der her et par hjælpende råd, som måske kan gøre det for dig.

1 – Tag bedre billeder

Først og fremmest kan det være en rigtig god ide at kigge på billederne af din bolig og se, om det er nogle, der virkelig sælger din bolig.

Ser den lækker ud? Er der ryddet op, er den nymalet og hvad der ellers skal til, for at en bolig tager sig godt ud på billeder – både indvendigt og udvendigt?

Hvis ikke, er det måske en ide at få taget nogle nye billeder af en person, der har forstand på det. Find fotografen her.

2 – Gør en indsats for selv at markedsføre for din bolig

Du kan også selv gøre en indsats for at sælge din bolig. Det er eksempelvis set før, at personer har delt opslag på deres Facebook side, eller måske er de endda gået skridtet videre og har lavet en hjemmeside kun til formål for at reklamere for deres bolig.

Nogle har endda valgt at lave direkte markedsføring for deres bolig via Google eller Facebook for at fremskynde salget af boligen. Det kan du jo overveje, hvis du har forstand på den slags.

3 – Skift til fibernet

Du kan også gøre din bolig mere attraktiv, og endda også mere værdifuld, hvis du vælger at skifte over til fibernet i stedet for. Opgrader din internetforbindelse her.

Det er utroligt nemt, og det koster ofte ikke meget mere at skifte over til fiber, end hvad du er vant til at give for at have internet i dit hus. Så det kan du jo også overveje.

4 – Få ordnet alle de småting der er i stykker

Så er det også en rigtig god ide at få ordnet alle de små ting, der trænger til at blive ordnet eller sat i stand. Det er småting, du måske ikke har lagt meget mærke til i det daglige, men disse småting er noget, som en evt. køber lægger mærke til lige med det samme.

Så få ordnet de løse stikkontakter, få malet igen, få sat et nyt bræt på i det hegn, hvor det er flækket eller hvad der nu kan være i vejen. Der er sikkert mange ting, du lige kan lave, og som ikke tager lang tid, når du først går i gang med at kigge.

5 – Prøv med en anden ejendomsmægler

Hvis du bruger en ejendomsmægler til at sælge din bolig, kan det måske være, at du skal prøve at sætte din bolig til salg hos en anden ejendomsmægler. Det kan jo være, du er mere heldig hos en anden mægler.

Der er altså alt i alt rigtig mange gode ting, du kan gøre, og som ikke tager særlig lang tid at få ordnet, for at gøre det mere attraktivt for en potentiel køber at lægge penge på bordet for din bolig, hvilket det jo i sidste ende drejer sig om.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *