Kan du skrive på andre sprog end Dansk?

Du har sikkert aldrig tænkt over det, men det er faktisk muligt at tjene penge på at oversætte tekster fra Dansk til et andet sprog. Det kan Tysk, Svensk, Fransk, Engelsk eller et helt andet sprog. Mange firmaer har nemlig brug for, at få oversat deres tekster således, at de kan nå ud til flere forbruger rundt omkring i verden. Det kan eksempelvis være et firma der laver køkkenmaskiner, som skal have oversat deres brugermanual fra Dansk til Tysk. Det er det man i fagsporget kalder for en teknisk oversættelse. Det kan til tider kræve, at man sætter sig ekstra godt ind i opgaven inden, at man går i gang med at oversætte teksterne. Ofte så vil oversættelsesbureauet, https://comunicatranslations.com/da/ som formidler opgaven for firmaet, have de nødvendige informationer omkring opgaven, så man kan komme i gang med at oversætte teksterne.

Oversæt tekster om alt muligt forskelligt

Du kan også komme ud for at skulle oversætte tekster for internationale legetøjsfirmaer, som eksempelvis LEGO. LEGO sælger legetøj i hele verden. Men nu er det jo ikke hele verden, der snakker Dansk, så der er en hel del tekster som skal oversættes til alverdens sprog. Det er sgu en sjov tanke, at du sidder og oversætter tekster for LEGO til folk der kommer til at bruge det i eksempelvis Kina. Forestille dig lige, at den tekst som du har oversat bliver læst at millioner af kineser. Det er sgu da en temmelig vild tanke, ikke sandt? Men det kan meget vel blive en realitet, når du arbejder som tekst oversætter igennem et oversættelsesbureau. Der er mange sjove opgaver og det bliver derfor aldrig kedeligt, at arbejde som tekst oversætter. 

Arbejde på alle tidspunkter af døgnet

Men der er flere fordele i jobbet som tekst oversætter. Du kan nemlig selv planlægge din tid på den måde, at selv bestemme, hvornår du vil arbejde og ikke hvor du vil arbejde. Så længe at du overholder dine deadlines, så kan du gøre som du vil. Det giver en meget stor frihed, at du selv kan planlægge din arbejdsdag. Det kræver selvfølgelig, at du kan styre det og, at du ikke glemmer at få oversat de tekster, som oversættelsesbureau har hyret dig til at oversætte. Hvis du kan klare at være din egen chef og overholde dine deadlines, så er jobbet som tekst oversætter et af de jobs, der giver dig mest frihed. Har du fået blood på tanden? Så er det bare at komme i gang med at oversætte forskellige tekster. Du kan nemt finde frem til et oversættelsesbureau i Google, som søger efter nye tekst oversætter. Giv dem et ring og fortæl om dig selv og så er du i gang på ingen tid.

Comments (148)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *