3 ting du bare skal opleve i England

Skal du snart til England, eller har du planer om at besøge landet inden for den nærmeste fremtid, er der nogle ting, som du ikke må snyde dig selv for at opleve i det dejlige land.

Find din nye blå kedeldragt her.

Fodbold

For det første kan det være en oplagt mulighed for dig at tage ind at se fodbold på et af de mange stadions i landet. Der er jo fodbold i alle de engelske byer, så uanset hvor du kommer hen, er der gode chancer for, at der er en fodboldkamp i nærheden af dig. Og du behøver ikke at tage ind på et af de helt store stadions i den bedste række for at få dig en stor oplevelse. Du kan sagtens opleve en stemning i særklasse, selv hvis du besøger et hold i en af de lavere rækker.

Pubs

Så kan det også være en god idé for dig at svinge forbi en pub eller to på din tur. Her kan du få dig en pint og et godt måltid mad, og der er altid stemningsfuldt på de mange engelske pubs. Ligesom der er fodbold overalt i England, er der i den grad også pubs og dermed masser af god øl, som du ikke må snyde dig selv for at smage på, mens du er i landet. Er du glad for øl, kommer du også til at blive glad for at være på den engelske pubs.

Musicals

Skal du til London, kan du også vælge at lægge vejen forbi en af de mange scener, hvor der bliver opført musicals. Der er mange gode musicals på plakaten hver eneste dag i London, og det er her, at du kan opleve nogle af de største musicals i verden. Folk fra hele verden kommer rejsende til London for at se disse stykker, så det er i den grad værd at overveje, hvis du er glad for musical og teater, og du ikke har prøvet at opleve musicals i London før. Det er en rigtig stor oplevelse at få lov til at prøve.

Comments (1)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *