Brug disse simple metoder til at optimere din hjemmeside

En optimeret hjemmeside er en god hjemmeside. Det er en hjemmeside, der fremstår troværdig, og det er tilmed en hjemmeside, som søgemaskinerne vil kunne lide. Du kender helt sikkert også selv oplevelsen af, at klikke ind på en hjemmeside, der overhovedet ikke er opdateret, og hvor den seneste nyhed eller artikel er flere år gammel. Det skaber hurtigt et indtryk af, at alt er forældet, og så er man hurtigt videre.

Men det behøver slet ikke at være så kompliceret at holde sin hjemmeside opdateret. Du kan følge nedenstående råd, som er ret simple. Hvis du sørger for at overholde disse regelmæssigt, er du sikker på, at du har en hjemmeside, der er helt up to date.

Tilføj nyt indhold mindst en gang om ugen

Nyt indhold på din hjemmeside er guld værd, og det er på flere måder. Dine besøgende vil se din hjemmeside som troværdig, når de fornemmer, at indholdet er nyt og friskt. De får måske endda lyst til at klikke rundt og udforske hjemmesiden. Det vigtigste er, at du netop undgår, som nævnt i indledningen, at de hurtigt klikker videre, for det er der ikke nogen grund til.

Når du sørger for at tilføje nyt indhold, sikrer du også, at du tilfredsstiller algoritmerne i forhold til søgemaskinerne. De vil i højere grad anse din hjemmeside som en god side, for du tager dig af den og tilføjer nyt indhold regelmæssigt, der er til gavn for dine besøgende.

Dine billeder har stor betydning

Hvis du har billeder på din hjemmeside, og især hvis du har mange af dem, skal du være opmærksom. Det er nemlig vigtigt at holde dem alle opdateret. Billeder, der ikke er opdateret, vil gøre din hjemmeside tung og langsom at indlæse. Det kan være fordi, at billederne er alt for store, så de tager lang tid at indlæse. Dette har en stor ulempe. Du kan blive direkte straffet af søgemaskinerne. De vil se det som et dårligt tegn på, at din hjemmeside ikke fungerer optimalt, og derfor vil de bestemt ikke anbefale den til andre. Det betyder, at du falder længere ned i søgeresultaterne, så folk har sværere ved at finde din hjemmeside ved søgninger.

Derfor skal du altid køre dine billeder gennem en optimeringsproces, hvor størrelsen mindskes markant, uden at det går ud over den flotte visuelle og synlige kvalitet af billedet. På den måde bliver de ved med at fremstå flotte, når dine besøgende ser dem på din hjemmeside.

Pæne links skaber tillid

Links kan være besværlige at have med at gøre. Måske du selv har prøvet at modtage et langt link, eller også har du prøvet at kopiere et link, for at sende det videre, der viste sig at være kæmpe langt og mærkeligt at se på. Derfor skal du fokusere på kortlink, der ser langt bedre ud. Her kan du anvende et simpelt værktøj via linket, hvor du indsætter dit lange link, trykker på en knap og så omdannes det til et pænt og overskueligt link, der i langt højere grad er tillidsvækkende.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *