Chokolade der er værd at ønske sig

Hvad er din yndlingschokolade? Der findes så mange forskellige typer chokolade, nemlig mælkechokolade, mørk chokolade og hvid chokolade. Mælkechokolade er lysere i farven, mens mørk chokolade har en mere fyldig smag. Og den hvide chokolade er sjovt nok hvid. Men uanset hvilken type du foretrækker, er der masser af grunde til at forkæle dig selv med denne søde sliktype.

Chokolade i moderat mængde er sundt

Chokolade indeholder flavonoider, der hjælper med at reducere inflammation og kan forbedre hjerte-kar-sundheden, samt antioxidanter, der kan bekæmpe frie radikaler, som får kræftceller til at trives. Det er også fyldt med magnesium, som hjælper med at lindre stress!

Men når vi har det dårligt, så er chokolade også den ultimative trøstespise, og chokolade er tilsyneladende også den bedste kur, når vi er kede af det. Det skyldes, at det frigiver dopamin i hjernen, hvilket får os til at føle os godt/bedre tilpas. Det er også en energikilde, så det kan give os et lille boost, når vi har brug for det.

Chokolade er en god gave

Chokolade er den perfekte gave til en person, du elsker eller holder af. Den går ikke i stykker eller bliver for gamle, som blomster kan gøre det, og den er sød uden at være for meget (medmindre du vælger noget med meget sukker i).

Næsten alle kan lide chokolade, så det vil altid blive et hit, enten alene som gave, eller sammen med en falske vin, kaffe eller slik-varianter ved siden af. Vi kan især anbefale summerbird chokolade som er dansk produceret og som også er økologisk. Summerbird producerer enkelstykker chokolade eller chokoladekugler med forskellige smagsvarianter, nødder eller chokoladetyper. Fælles for dem alle er, at de er pakket præsentabelt ind, perfekt til en gavekurv til én du holder af. Alle fortjener noget lækkert chokolade, og især hvis der er økologisk luksus chokolade.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *