De 5 bedste og mest effektive vippeserum på det danske marked

Hvis du leder efter en effektiv måde at forbedre dine vipper på, skal du ikke lede længere end til et serum til dine vipper. Mange kvinder vælger at bruge lash serum, fordi det er et mere overkommeligt alternativ til at få eyelash extensions. I denne artikel vil vi komme ind på, hvad lash serum er og hvordan det virker, samt de fem bedste og mest effektive lash serum, på det danske marked!

Hvad er vippeserum?

Vippeserum er en type kosmetisk produkt, der påføres vipperne for at få dem til at se fyldigere, længere og tykkere ud. Den aktive ingrediens i de fleste vippeserum er biotin, som er et vandopløseligt vitamin, der hjælper med at give næring til hårsækkene og fremme væksten af vipperne. Vippeserum kommer typisk med en lille børste eller applikator, der bruges til at påføre serummet på vippelinjen.

Sådan anvendes det

For at opnå de bedste resultater anbefales det at anvende serummet en-to gange om dagen, afhængig af producentens anvisninger. Fjern først al makeup fra dine vipper med et mildt rengøringsmiddel. Brug derefter applikatoren til at påføre serummet langs din vippelinje fra det indre til det ydre hjørne. Lad serummet tørre i et par minutter, inden du lægger make-up, går i seng eller andet.

Top 5 mærker over de mest effektive vippersummer i Danmark

 1. Sanzi øjenvippeserum. Sanzi er et populært mærke som love resultater inden for 6-12 måneder. Desuden er prisen til at betale og den har et nem applikator. Den er vegansk og indeholder ikke parabener. Kan også bruges af gravide og ammende.
 2. Hairlust vippeserum. Hairlost er specialister inden for hår og det gælder også øjenvipper. De lover hurtigere forandringer og kan forstærke dine vipper, så de blive mere hårdføre.
 3. Eyelash Enhancing Serum. Dette er vegansk og indeholder naturlige ingredienser og kan også bruges af ammende. Den også god til sarte ig sensitive øjne.
 4. Revitalash Vippeserum. Dette er en serum, som kan give lange og fyldere vipper. Denne er også fri for olier og parabener. Dog anbefales den ikke til gravide og ammende.
 5. Lashfood Phyto-Medic Eyelash Enhancer. Dette er et økologisk og naturligt produkt, der hjælper vipperne til at vokse længere og stærkere. Det indeholder også biotin, ginseng og grøn te-ekstrakter.

Hvem kam bruge vippeserum?

Vippeserum er generelt sikkert for de fleste mennesker at bruge. Det er dog vigtigt at lave en test, før du bruger produktet på hele din vippelinje. Hvis du oplever rødme, hævelse, kløe eller anden irritation, skal du ophøre med at bruge det.

Hvis du er gravid eller ammende, skal du være særlig opmærksom på, at vælge en vippeserum, som ikke indeholder skadelige kemikalier. Dette vil ofte blive nævnt i beskrivelsen af produktet.

Comments (5)

 1. Svar

  Wow, fantastic blog layout! How lengthy have you ever been running a blog for?
  you make running a blog look easy. The overall glance of your website is magnificent, let alone
  the content! You can see similar here najlepszy sklep

 2. Svar

  Howdy! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I’m trying to get
  my blog to rank for some targeted keywords but I’m not
  seeing very good success. If you know of any please share.

  Thank you! You can read similar article here: E-commerce

 3. Svar

  Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?

  I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good gains. If you know of any please share.

  Appreciate it! You can read similar blog here: GSA Verified List

 4. Svar

  Hello there! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to rank for some targeted
  keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share.
  Thanks! You can read similar blog here: Scrapebox List

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *