Er det tid til at få styr på tøjskabet?

Få styr på tøjet og struktur i tøjskabet med Hay kasser i størrelsen medium. Hay kasser medium passer ind i de fleste skabe og kommoder, og er derfor en perfekt løsning til dette problem. Hay kasserne giver en god struktur, og er en holdbar løsning. Hvis du har brug for mere opbevaring i skabet, kan du stable Hay kasserne. Du kan også tage kasserne ind og ud af skabet, uden at tøjet skulle vælte.

Hay kasserne kan bruges til meget mere end at få struktur i tøjskabet. Med Hay kasserne er det kun fantasien, som sætter grænser. De kan bruges på badeværelset til opbevaring af badeprodukter, da der er huller i bunden kan vandet nemt løbe ud igen. De er også super gode til opbevaring i køkkenet fx i køleskabet til opbevaring af grønsager eller pålæg.

Brug Hay kasser medium til at få styr på tøjet.

Tøjskabet kan tit være overvældende at skulle til at rydde op i og få noget struktur. Det sker tit at tøjet bare vælter og får blandet sig, så det er svært at finde det man leder efter. Ved at bruge Hay kasserne kan du nemt få struktur i skabet, og du vil nemt kunne tage kasserne ind og ud af skabet uden at tøjet vil vælte og blande sig. Hay kasserne er kan bruges til opbevaring af fx børnetøjet, sokker, undertøj osv.

  • Børnetøjet: Hay kasserne er super gode til at få styr på børnetøjet og få mere struktur i tøjskabet. Hay kasserne i medium passer ind i de fleste skabe og kommoder og er derfor en super god løsning. For at få struktur i børnetøjet kan kan de forskellige tøjstykker have en kasse for sig selv. Fx kjoler lægges i en kasse for sig selv, og bluser lægges i en kasse for sig selv. Det smarte ved at lægge børnetøjet i Hay kasserne er, at du kan tage fx hele kassen med kjole ud af skabet og tilbage ind igen uden, at der kommer rod.
  • Sokker og undertøj: Hay kasserne i medium er perfekte, hvis du ønsker opbevaring til dine sokker og undertøj.Deres gode størrelse gør, at kasserne nemt kan skubbes ind i skabe eller kommoder på både bade- og soveværelset.
  • Dit tøj: Som sagt tidligere passer kasserne ind i de fleste skabe og kommoder. Sammen med Hay kasser i størrelsen medium kan du få styr på dit eget tøj. Kasserne giver god struktur og giver en holdbar løsningen. Når du bruger Hay kasser til dit tøj, kan du både stable kasserne for mere og bevaring, men du kan også tage kasserne ud og ind uden at tøjet vælter rundt.

Hay kasser medium kan bruges overalt i hjemmet.

Hay kasserne er ikke kun super gode til at opbevare tøj og lave struktur i tøjskabet.

Hay kasserne er super smarte på badeværelset, hvor du kan placere dine badeprodukter i. Da kassen har huller i bunden vil vandet løbe ud igen, det er en god måde som sikre at alle dine badeprodukter er samlet et sted.

Hvis du har svært ved at få struktur i køleskabet, kan Hay kasserne også bruges. De er godkendt til opbevaring af fødevarer. Du kan bruges dem i køleskabet til opbevaring af grønsager eller pålæg.

Med Hay kasserne er det kun fantasien, som sætter grænser for, hvad man kan bruge dem til.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *