Er du også træt af generelle vendinger?

Så må du læse med her. Der er virkelig ikke noget mere kedsommeligt end de mange frokoster, hvor sidemanden udbreder sig om vejret og tilsyneladende kun snakker for at snakke.

Så derfor må du altså godt glæde dig over, at der er lidt færre sammenkomster med de nuværende restriktioner. Det er jo ikke så dårligt, at det ikke er godt for noget.

Der er mange ting, der giver mening, når ensomheden banker på døren. Også hvorfor det er så vigtigt at tilbringe tid udenfor i naturen, om det så er haven eller skoven, det er underordnet. Men der er mange sidemænd, der elsker haver. Så det kan betale sig at sætte sig lidt ind i, hvor man kan køb geranium i dag.

Sildemad rimer på karrysalat

Eller gør det? Hvis du som de fleste fornuftige mennesker i dag har valgt at gå i en mere grøn retning og dermed blive veganer, så er det endnu mere op ad bakke at sidde med ved frokostbordet. Der er mange, der ikke forstår valg som det, og derfor føler de sig nødsaget til at forsvare deres overmåde store kødforbrug.

Det kan være, de spiser kød tre gange om dagen og virkelig nyder det. Det kan være, de synes, det er godt for deres hud og deres krop. Måske har de ret. Men det er alt andet lige ikke noget, som de fleste veganere ønsker at snakke om.

Du kan jo altid tage et lån og rejse i stedet

Hvis du nu er på ferie, så kan du i hvert fald ikke være til stede. Der er låne udbydere, som kan gøre mange ting for dig.

Men det skal du nok heller ikke nævne, hvis du sidder med den alfaderlige ved bordet. De kunne lynhurtigt finde lommefilosofi og andet uønsket frem. Så er det bare med at bide sig i læben og fokusere på de krummede tæer.

Måske kan du faktisk grave dig igennem skoen og hele vejen igennem jorden, hvis du virkelig bliver akavet nok. Ellers må du nøjes med at kigge dem fast i øjnene og erklære, at nu skal du altså ud og have en tatovering.

Så skal de nok holde mund en stund. Eller måske skal du tage grovere midler i brug. Måske skal du udbrede dig om sollysets evne til at brydes gennem en vanddråbe.

Til sidst kan du så sige, at du bestemt mener, at deres øjne er lige så smukke som regnbuen, og du har lidt lyst til at kysse dem på munden. Hvis du ikke har lyst til at gøre alvor af det, så er det måske lidt dumt. Så kan du bare sige, du elsker sol.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *