hjemmesiden der gav mig nye muligheder

Mig og mine 5 børn flyttede til Danmark i 2009 vi bor i en lejlighed i en lille by udenfor Aarhus.

Jeg arbejder fuldtid som rengøringsdame på en skole, for at kunne tage mig af mine børn og deres behov.

Vi klare os egentlig udmærket og mine børn mangler ikke de store ting, men det er så også det eneste vi gør, vi kan ikke rejse eller nyde en god dag udenfor de normale rammer med den økonomi.

Det som går igennem mit hoved er at jeg nogen gange ville ønske at jeg kunne give mine børn en oplevelse, sådan en oplevelse som de ville huske og tænke tilbage på når de er blevet voksne.

Altså noget større end det vi laver hverdag, vi skal ud af vores normale hverdag og prøve noget nyt.

Min drøm er at tage dem ud på en rejse til spanien, men de penge jeg tjener som rengøringsdame er ikke nok, uanset hvor meget jeg spare op, ville der altid komme ting i vejen som kræver de penge.

Min ældste søn er 17 år og og arbejder i netto, han spørger mig nogle gange om jeg ville låne nogle penge eller om han skulle give mig penge til rejsen.

Men jeg kan ikke tage imod det, det ligger imod min afrikanske kultur og jeg ville vise mine børn at jeg sagtens kan tage dem ud og rejse.

Det er så her jeg falder over den her hjemmeside, en hjemmeside som ville kunne gøre de her drømme mulige, og jeg gik straks ind og sendte en ansøgning til Letfinans.dk

Det betød at jeg kunne tage mine børn ud på den rejse som jeg har drømt om så længe, jeg fik det bedste tilbud og jeg er lykkelig for både mig og mine børn.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *