Ny generation af Pokemon kort på vej: Scarlet & Violet

Det nyeste sæt i Pokemon TCG, Scarlet & Violet blev udgivet den 31. marts 2023 og vil være det første sæt i den 9. generation af Pokemon kort. Sættet vil introducere en række nye Pokemon og funktioner til spillet, og vil også bringe tilbage en populær mekanik fra tidligere sæt.

Sættet vil tage os til regionen Paldea, hvor vi vil møde en række nye Pokemon. Paldea-regionen er kendt for sin Terastal-fænomen, som giver Pokemon en glitrende krystallinsk udseende og en dekorativ juvel på hovedet, der styrker Pokemon på slagmarken. Tera Pokemon vil også blive dækket af denne juvel, som styrker deres beslutsomhed og gør dem immune over for angrebskade, mens de sidder på bænken.

En af de mest spændende funktioner i Pokemon kort sættet Scarlet & Violet er, at Pokemon ex er tilbage og stærkere end nogensinde før! Pokemon ex debuterede for næsten 20 år siden i EX Ruby & Sapphire og var en fast bestanddel i Pokemon TCG indtil EX Power Keepers i 2007. Nu er de tilbage i “Scarlet & Violet”, og selvom de måske ser lidt anderledes ud, opretholder de essensen af den originale mekanik – kraftfulde to-Prize Pokemon, der også kan udvikle sig fra en-Prize Pokemon.

I modsætning til Pokemon-EX fra Black & White-serien og XY-serien, kan Pokemon ex se ud på enhver evolutionstrin, hvilket gør dem endnu mere alsidige og spændende at have i ens samling.

“Scalet & Violet” sættet vil også indeholde en række forskellige produkter, der kan købes, såsom booster packs, booster boxe, Elite Trainer Box og tema-decks. Booster packs og booster boxe vil give spillere mulighed for at udvide deres samling og finde eftertragtede kort i sættet. Elite Trainer Box er en fantastisk mulighed for spillere, der ønsker at forberede sig på turneringer, da den indeholder et antal forskellige tilbehør, såsom spillemåtte, terninger og kortbokse. Tema-decks vil også være tilgængelige, og disse er en god mulighed for nye spillere, der ønsker at lære spillet eller for spillere, der ønsker at prøve nye strategier.

Alt i alt er “Scarlet & Violet” sættet en spændende udgivelse i Pokemon TCG, og der er meget at se frem til for både samlere og spillere. Hold øje med udgivelsesdatoen og tag et kig på de forskellige produkter, der er tilgængelige, for at opgradere din samling eller dit dæk.

Comments (1)

  1. Svar

    Wow, superb blog layout! How long have you ever been blogging for?
    you made blogging glance easy. The total glance
    of your website is excellent, let alone the content material!
    You can see similar here dobry sklep

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *