PRINCE2 Foundation gav mig livet tilbage

Livet er fyldt med udfordringer, og for mig kom en af de største, da jeg pludselig stod over for en skilsmisse. Det var som om, at alt, jeg kendte, var blevet revet væk, og jeg følte mig tabt og uden retning. Det var på det tidspunkt, at jeg besluttede mig for at investere i mig selv og tilmelde mig  Mentorix.dk  PRINCE2 Foundation-uddannelsen. Det skulle vise sig at være den nøglen til at genfinde succes og lys i min hverdag.

Under uddannelsesforløbet blev jeg dybt fordybet i PRINCE2-metoden, der ikke kun gav mig de nødvendige værktøjer til at lede projekter effektivt, men også til at tackle livets udfordringer med en ny indsigt. Den strukturerede tilgang til projektledelse begyndte at reflektere sig i min personlige tilgang til problemløsning.

En af de vigtigste læreprocesser for mig var at forstå vigtigheden af at opdele store opgaver i mindre, håndterbare trin. Dette princip viste sig at være lige så effektivt i mit personlige liv, hvor jeg lærte at bryde store udfordringer ned i mere håndterbare dele. Dette gjorde mig i stand til at tackle situationen en dag ad gangen, i stedet for at blive overvældet af hele billedet.

Desuden lærte PRINCE2-metoden mig om betydningen af tydelig kommunikation og involvering af alle interessenter. Dette blev afgørende, da jeg navigerede gennem de følelsesmæssige udfordringer i min skilsmisse. Ved at kommunikere åbent og ærligt kunne jeg etablere et grundlag for respekt og samarbejde, der var afgørende for at bevare min egen mentale sundhed og støtte mine børn igennem denne vanskelige tid.

Endelig var fokus på risikostyring en aha-oplevelse. At kunne identificere potentielle risici og udvikle en strategi til at håndtere dem blev ikke kun relevant i projektledelse, men også i min personlige situation. Det gjorde mig mere forberedt på at håndtere uforudsete udfordringer og gav mig en større følelse af kontrol over min egen skæbne.

Mentorix PRINCE2 Foundation var mere end bare en uddannelse i projektledelse. Det var en nøgle til at genfinde retning, formål og succes i mit liv, efter at jeg blev skilt. Gennem denne rejse lærte jeg ikke kun at lede projekter, men også at lede mit eget liv med selvsikkerhed og beslutsomhed.

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *