Stresscoaching hos Eskil Holten

Stresscoaching fra København K

Kender du det med at have høj puls, svedeture, bankende hjerte og måske svimmelhed? Det kan altsammen være tegn på stress. Ofte er det vores kroppe, som fortæller os, at vi belaster os selv for meget. Og selv vi kan være trætte af alle de symptomer, så skal vi huske, at vores legeme faktisk gør os en tjeneste. Den fortæller os nemlig, at det tempo vi kører på lige nu, og den travlhed vi har proppet ind i vores liv, ikke er holdbart og bæredygtigt. Vores kroppe giver os besked om, at det vi gør lige nu, sker på lånt tid, og hvis vi ikke justerer til, så kan det få alvorlige konsekvenser for vores velbefindende og helbred.

Stress kan være meget alvorligt. I efteråret 2021 havde vi et folketingsmedlem, som var tæt på at miste sit syn, pga stress. Og han var i sin bedste alder i omkring starten af 30érne. Stress skal tages alvorligt. Det gælder også når det er mindre alvorlige symptomer. For vi er ude på en overhalingsbane, som dur i længden.

Når Eskil Holten laver stresscoaching i København, så har han i første omgang fokusering og opmærksomhed på, hvordan klienten på den mest effektive måde kan blive afstresset. Derfor handler det om, at få lokaliseret de største stressorer i klientens liv. For nogen af det på arbejdet for andre i privatlivet, at der skal gøres en indsats med det samme.

Her kan det være stor hjælp for klienter at opsøge en stresscoach, da klienten meget ofte har mistet overblikket og ikke kan se tingene i et nødvendigt helikopterperspektiv. Sammen med klienten laver stresscoach Eskil Holten så en handlingsplan for, hvordan vi hurtigst muligt og mest effektivt får sat en afstressning igang. Først bagefter introduceres værktøjer og strategier for at nyt liv med mindre stress på både den lange og mellemlange bane.

Har du lyst til at læse mere om, hvordan stresscoach Eskil Holten arbejder i København, så kontakt ham på: Stresscoaching København

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *