3 gode grunde til at investere i elgulvvarme i badeværelset

Der er mange luksusting, du kan investere i hjemmet, der kan øge din komfort, men der er simpelthen intet bedre end elgulvvarme på badeværelse. Der er mange skønne fordele ved at kunne tænde for elgulvvarmen på badeværelset. Vi har her fundet blot 3 fordele, som helt sikkert kan overbevise dig om at du skal i gang med et lille gør-det-selv-projekt.

Nemt og billigt at installere

Elgulvvarme er generelt billigt og nemt at installere, endda selvom du ikke er uddannet håndværker eller elektriker. Det kræver faktisk blot nogle varmekabler eller varmemåtter af god kvalitet og et par andre ting, og så er du egentlig godt kørende. Faktisk behøver du ikke engang brække gulvet op for at få elgulvvarme i badeværelset. Varmemåtter kan nemlig lægges oven på et eksisterende gulv, f.eks. klinker, og så kan du bare lægge det nye gulv ovenpå. Byggehøjden er her meget lav, så der er absolut intet problem i langt de fleste tilfælde. Det er et hurtigt weekendprojekt, som du vil blive glad for i mange år fremover.

Lunt og behageligt gulv

Elgulvvarme giver selvfølgelig et dejligt varmt gulv, så det er en god løsning, hvis du gerne vil gå rundt i bare fødder eller strømpefødder uden at fryse. Der er dog mange flere fordele end kun et varmt gulv at gå på. Når varmen kommer fra gulvet, får rummet en jævn fordelt varme og det gør hele rummet mere behageligt at opholde sig i. Det gør også, at varmen faktisk ikke behøver at være tændt særlig længe for at skabe et dejligt varmt miljø i badeværelset. Sidst men ikke mindst er elgulvvarme også den eneste form for gulvvarme, som du kan nyde året rundt. Du behøver altså aldrig mere fryse dine fødder, uanset om vi sidder midt en hård vinter eller blot et køligt forår.

Kan bruges til praktiske formål

Elgulvvarme giver ikke kun et dejlig varmt gulv for dine fødder og en behagelig varme. Der er mange praktiske ting, der bliver meget nemmere, når du har gulvvarme. Hvis du f.eks. har små børn i børnehave, så kan elgulvvarme hjælpe dig med at få tørret flyverdragter og gummistøvler fra dag til dag. Hvis du er glad for at strikke, kan elgulvvarme også hjælpe dig med at få tørret dine striktrøjer efter vask en del hurtigere. Derudover skal det også lige nævnes, at den jævne varme, du får i badeværelset, selvfølgelig også bidrager til at dine håndklæder bliver tørre hurtigere, så du aldrig mere skal tørre dig i et fugtigt håndklæde.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *