5 gode gaver til manden der har alt

Har du også svært ved at finde inspiration til din kæreste eller mand? Måske har han svært ved at skrive en ønskeseddel? Det er desværre meget udbredt. Men fortvivl ikke! Vi har nemlig her fundet nogle gode gaver til manden, der har alt, så du alligevel kan lægge en julegave til ham ind under juletræet.

Comedyshow

Hvem elsker ikke at grine? Og heldigvis har vi mange dygtigere komikere i dette land. Du ved helt sikkert også allerede, hvem din kæreste eller mand ville elske at se live, og så er det faktisk bare med at få bestilt billetter. Hvis budgettet rækker lidt længere, kan du også booke en komiker til en mandeaften med vennerne. Det vil helt sikkert falde i god jord.

Gavekort til escape room

Er din kæreste/mand til mysterier? Så er en tur i escape room helt sikkert en sjov oplevelse for ham. Et gavekort til escape room er noget, som han kan nyde med sine venner på en herretur – eller I kan dele oplevelsen på en af jeres date nights. Der findes så mange forskellige escape rooms, så du kan helt sikkert finde et sted, der passer til din kæreste/mand.

Indoor skydiving

Er din kæreste/mand til adrenalinsus? Giv ham en tur til indoor skydiving! Det er en intens, adrenalinfyldt og helt igennem fantastisk oplevelse, hvor han mærker suset, det frie fald og oplevelsen af frihed. Det er en helt unik oplevelse, som han uden tvivl aldrig vil glemme. Det er også meget mere sikkert end almindelig skydiving.

Ølsmagning

Er din mand/kæreste glad for øl, så er en ølsmagning da en helt oplagt gave. Her får han muligheden for at prøve en masse gode øl og måske finde sin helt nye favorit. Det er også en helt oplagt gave, som han kan nyde sammen med gutterne på en herretur.

Et ur

Smykker er generelt ikke særlig udbredt mellem mænd, men der er ét accessorie, som de færreste mænd kan sige nej til – og det er det klassiske herreur. Hvis din mand/kæreste går meget op i ure, så er det da en helt oplagt mulighed for dig at købe et fedt nyt ur til samlingen. Det er selvfølgelig ikke helt billigt, men det er nok den bedste gave, du kan lægge under juletræet til en ur-entusiast. Du kan finde et brugt luksusur her: https://timetowatch.dk/

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *