5 gode råd til dig der skal holde konfirmation

Skal du snart i gang med at holde konfirmation, og vil du gerne være sikker på at gøre det godt, er der her nogle tips, du kan læne dig op af.

1 – Læs de seneste nyheder om konfirmation

Først og fremmest kan det være godt, især i disse tider med CoVid-19, at læse de seneste nyheder om konfirmation.

Det er jo ikke til at vide, hvornår der kommer noget nyt, der er vigtigt for dig som forælder til et barn, der skal konfirmeres snart.

2 – Køb kjolen i god tid

Dernæst kan det være en rigtig god ide at være ude og købe konfirmationskjolen i god tid. Dog er det ikke til at vide, hvor meget teenagere vokser i den alder, så vær sikker på at der er plads til små ændringer på kjolen, hvis den er købt lang tid før konfirmationen.

Der er mange, der skal have konfirmationskjoler i den tid, så hvis du vil være sikker på, at du finder den helt rette til dit barn, er det godt at starte tidligt.

3 – Book lokale tidligt

Så er det også en god ide at være ude i god tid med at booke et lokale. Der er mange familier, der skal bruge lokaler til konfirmationer i hele landet, og derfor kan der være rift om at få de bedste lokaler. Mange laver endda aftaler flere år ude i fremtiden for at være sikker på at have et godt sted til festen.

Har du endnu ikket booket et lokale, men har du et sted i tankerne, er det en god ide at få lavet en konkret aftale om, at du kan holde festen der. Så er du på den sikre side.

4 – Find den rette gave til konfirmation

Når du skal finde en gave til konfirmanden, kan du eksempelvis overveje at give en mobiltelefon. Det er der mange, der får nu om dage i deres konfirmationsgave. Vælger du at give en mobil, så tjek dækningskort her. Så er du sikker på at vælge et abonnement med en god dækning, som teenageren rent faktisk kan bruge.

Der er også mange andre gaveideer. På nettet kan du finde meget inspiration, som du kan vælge og vrage imellem. Det handler i bund og grund bare om, at konfirmanden skal blive glad for sin gave, og du kender jo personen bedre end nogen anden.

5 – Brug ikke flere penge end du har råd til

Sidst, men ikke mindst, er det meget vigtigt, at du ikke bruger flere penge på at holde konfirmationen, end du har råd til at betale.

Der er altid mulighed for at tage et lån som hjælp, men det skal gerne være sidste udvej, og kan du helt undgå det, er det klart det bedste.

Der er ingen, der siger, at en konfirmation skal koste rigtig mange penge. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du har lyst til at bruge på din teenagers fest. Der er ingen regler for, at du skal bruge minimum 20.000 kroner eller 30.000 kroner på den dag.

Comments (1)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *