Det kan du få tiden til at gå med som arbejdsløs

Er du blevet arbejdsløs, og er du ikke sikker på, hvad du skal bruge alt din nye tid på, er der her et par gode ideer til dig.

Der er både professionelle råd og personlige råd, som begge kan gavne dig, når du nu skal vænne dig til ikke at være på arbejdsmarkedet. I hvert fald ikke for en periode.

1 – Lær noget nyt og bliv bedre

Først og fremmest kan det være en rigtig god ide at komme i gang med at tillære dig noget nyt, så du kan gøre dig selv endnu mere attraktiv over for mulige arbejdsgivere.

Du kan komme i gang begynde at tage et truck-certifikat, lære at bruge Excel og Word, tage et ledelseskursus eller hvad det nu kan være, der er mulighed for.

Der er mange måder at øge sine kompetencer på, og det er aldrig for sent at komme i gang med at lære noget nyt, som en arbejdsgiver vil sætte pris på, og som kan øge dine chancer for at få et nyt arbejde.

2 – Få et kursus via din a-kasse

Hvis du er medlem af en a-kasse, kan det også være, at du har mulighed for at få dig et kursus gennem den. Sammenlign de bedste a-kasser her og find frem til dem, der har et godt udvalg af kurser til deres medlemmer.

Det er blandt andet en af de ting, som a-kasser kan være behjælpelige med, foruden at kunne give dig dagpenge.

Men desværre er der mange, der ikke husker at gøre nok brug af de yderligere tilbud, der er at finde i en a-kasse. Derfor må du huske på at spørge ind til, hvad de kan hjælpe dig med, hvis du bliver arbejdsløs.

3 – Dyrk motion og hold dig sund

Det er dog også vigtigt at holde dig selv i form, mens du er arbejdsløs. Det kan hurtigt gå hen og blive en tilværelse med for meget sofa og tv og for lidt aktivitet i hverdagen, når der ikke lige er et job at stå op til.

Derfor kan du med fordel begynde at gå ture, komme en tur i fitness jævnligt, lære alt om gymnastik, starte til yoga eller hvad det nu kan være, du har lyst til. Der er mange forskellige måder at dyrke motion og holde sig sund på, så der er nok at muligheder at vælge imellem.

4 – Deltag i netværksarrangementer

Sidst, men ikke mindst, vil vi råde dig til at deltage i netværksarrangementer, hvis du har mulighed for det. Der er med stor sandsynlighed nogle gode arrangementer i nærheden af, hvor du bor, og det kan være rigtig godt givet ud, da det kan åbne døre for dig at møde nye mennesker og udvide dit netværk.

Det er aldrig til at vide, hvem du møder til disse arrangementer, så det er i den grad værd at komme med. Det kan jo være, at du møder en, der kan åbne en dør for dig til et nyt job.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *