5 tips til dig der vil leve sundere

Er du interesseret i at leve sundere, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du nemt kan komme i gang med en sundere hverdag.

1 – Få frugttræer i din egen have

Den første ide er at begynde at dyrke din egen mad selv. Du kan nemt komme i gang med at sætte frugttræer i haven, dyrke grøntsager og bær helt uden problemer. Find det billigste æbletræ her og kom i gang.

Der er noget helt særligt ved at kunne samle maden fra sin egen have, og det giver dig en tæt kontakt med dine råvarer, hvilket gør dem meget mere spændende og dejlige at spise.

2 – Lav mad med måltidskasser

Hvis du ikke har en have, hvor du kan dyrke dine egne frugter og grøntsager, kan du også vælge at få en måltidskasse. Der er mange forskellige typer af måltidskasser, så du med sikkerhed også kan finde en, der matcher dine behov.

Der er måltidskasser med frugt, måltidskasser til veganere og vegetarer, måltidskasser til dig på kur eller til den helt store familie, hvor der skal være nok til alle.

3 – Undgå de usunde snacks

Så er det også meget vigtigt, at du undgår de usunde snacks, når du handler ind. Det er noget af det, vi danskere er verdensmestre i – nemlig at spise små snacks hele tiden, som ikke er gode for os, selvom de smager så godt.

Lad den chokoladebar ved kassen være, når du er ude at handle ind. Køb gulerødder og agurkestænger til fredagshygge i stedet for slikposer og chips. Og stop med at putte sukker i din kaffe, hvis du er en af dem, der stadig har den tendens.

4 – Gør det til en vane at dyrke motion hver dag

En af de måske vigtigste punkter på denne liste er at komme i gang med at dyrke motion hver eneste dag, hvis du ikke allerede er i gang med det. Det er meget vigtigt, at vi mennesker kommer ud og rører os i løbet af en dag. Vi er ikke bygget til at sidde stille på en stol eller i en sofa i mange timer.

Begynd at løbe, meld dig på et dansehold, start til fitness eller hvad det nu kan være. Der er mange forskellige og sjove måder at dyrke motion på, og der er helt frit valg.

5 – Drik masser af vand

Sidst, men ikke mindst, er det også en rigtig god ide at komme i gang med at drikke meget mere vand. Vi danskere elsker sodavand, energidrik, kaffe og hvad der ellers ikke er almindelig postevand. Men faktum er bare, at vi har brug for vand, og din krop tager skade, hvis du eksempelvis lever af kaffe og Pepsi Max, som er den sande virkeligheden for rigtig mange mennesker.

Skift sodavanden ud med almindelig vand. Hvis du drikker for mange søde læskedrikke, er det på tide at få de vaner lavet om og komme i gang med at drikke ganske almindeligt postevand fra hanen i stedet for.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *