5 krav du skal leve op til for at låne penge online

Hvis du mangler penge, så lån penge online. Men hvad skal du egentlig leve op til af krav for at få din ansøgning godkendt? Det kigger vi nærmere på her.

1 – Du skal være dansk statsborger

Først og fremmest skal du være dansk statsborger for at kunne låne penge online hos en dansk låneudbyder.

Det er et meget enkelt krav, som du ikke kan komme udenom, hvis du gerne vil låne penge på nettet i Danmark.

2 – Du skal være minimum 18 år gammel

Dernæst skal du også minimum være 18 år gammel, som er lovpligtigt krav hos alle låneudbydere. Der må ikke lånes penge ud til personer, der ikke er myndige endnu.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan støde på et højere alderskrav, når du skal til at låne penge. Mange låneudbydere har valgt at sætte et højere alderskrav på eks. 19, 21 eller 23 år for at blive godkendt til et lån. Nogle endda på hele 25 år. Find et lån her hvis du er over 18 år.

3 – Du skal have en dansk folkeregisteradresse

Du skal også have en dansk folkeregisteradresse, hvis du vil have et håb om, at din ansøgning bliver godkendt. På den måde kan du altså ikke være bosat i udlandet og ansøge om et lån i Danmark. Du kan dog godt være på ferie i udlandet og få et lån godkendt.

Men har du skiftet adresse til en adresse i udlandet, kan det ikke lade sig gøre for dig at låne penge langt de fleste steder i Danmark. Så skal du finde en anden udbyder, der kan hjælpe dig med et lån, evt. fra det land du bor i nu.

4 – Du skal have et gyldigt NEMid

Et meget vigtigt punkt, som du heller ikke kommer udenom, når du vil have et lån, er, at du skal have et gyldigt NEMid. I Danmark skal du til mange officielle ting bruge dit NEMid for at logge ind, godkende eller underskrive noget. Det gør sig også gældende ved online lån.

Du skal bl.a. underskrive din låneaftale med dit NEMid, og derfor er det også vigtigt, at du har et gyldigt NEMid ved hånden, hvis du gerne vil i gang med at låne penge på nettet. Har du ikke et gyldigt NEMid, er det på tide at få det bestilt.

5 – Du skal (nogle steder) have en fast årlig indkomst

Og det sidste krav, du typisk vil se hos en online låneudbyder, er kravet om at have en fast årlig indkomst. Det er ikke alle steder, der har dette krav, så har du ikke en fast indkomst, kan du trods alt stadig finde steder, hvor du med stor sandsynlighed kan få et lån godkendt.

Dette krav betyder blandt andet også, at mange pensionister også kan få mulighed for at få et lån, da de jo har en fast årlig indkomst. Der er typisk ikke tale om et særligt højt krav for at kunne få et lån.

Comments (1)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *