5 måder du kan spare penge på

Er du træt af at bruge for mange penge hver måned, og vil du gerne slippe for at låne penge online for at få tingene til at hænge sammen, får du her fem måder, du kan spare penge på i din privatøkonomi.

1 – Opsig fitnessabonnementet du alligevel ikke bruger

Først og fremmest kan du vælge at opsige det fitnessabonnement, du alligevel ikke bruger. Langt størstedelen af alle medlemmer i landets fitnesscentre kommer meget sjældent forbi, og derfor er de 2-300 kroner om måneden givet lige ud af vinduet, hvis du er en af dem.

Så få opsagt dit abonnement på dit fitness medlemskab, hvis du er en af dem, der betaler hver måned uden at komme ned og få sved på panden.

2 – Køb internet fra en billigere udbyder

Hvis du har internet i din bolig, og du ikke har undersøgt markedet for muligheder, er der nok gode chancer for, at du betaler for meget for dit internet, i forhold til hvad du ellers kan få hos andre udbydere.

Derfor kan det være en god ide at kigge, om der er andre internetudbydere, der kan levere en billigere løsning til dig. Det er nemt at skifte over til en ny udbyder, og du kan hurtigt ende med at spare mange penge hver eneste måned, hvis du går betragteligt ned i pris.

3 – Skift til et billigere mobilabonnement

På samme måde har du sikkert også mulighed for at spare mange penge hver måned på dit mobilabonnement, hvis du ikke har undersøgt hele markedet for muligheder.

Betaler du eksempelvis lige nu 130, 140 eller 150 kroner eller endda mere om måneden for dit mobilabonnement, bør du vide, at der er mulighed for at finde abonnementer til alt fra 48-99 kroner om måneden. På den måde kan du altså nemt spare op til 100 kroner om måneden på dit abonnement, hvilket på et år bliver hele 1200 kroner.

4 – Lav mad selv i stedet for at spise ude

Og så kan det være en rigtig god ide at komme i gang med at lave mad selv, hvis du har en tendens til at spise meget ude, eller hvis du har det med at købe meget fastfood.

Det er meget billigere at lave mad selv, og du kan tit også lave meget bedre mad derhjemme, end du kan få fra den lokale grillbar. Hver portion bliver betragteligt billigere, når du vælger at lave maden selv i stedet for at bestille fra en restaurant eller grill.

5 – Betal din gæld ud før tid

Har du eksempelvis taget billige online lån, og har du en gæld, der tynger hver måned, kan det være en rigtig god idé at få dem betalt ud. Og betaler du dem ud før tid, kan du faktisk ende med at spare dig selv for en masse penge.

Jo hurtigere du betaler et lån ud, desto før slipper du også for at betale renter på lånet. Så det kan være en rigtig god idé at tage med dig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *