5 tips til at spare penge på årets sommerferie

Vil du gerne ud at rejse i år, men har du ikke mange penge tilbage på kontoen til at købe din ferie, for, kan du herunder finde et par gode råd til, hvordan du billigere kan komme afsted på årets sommerferie.

Find de billigste flyrejser her, hvis du bare gerne vil i gang med at finde de billigste afgange.

1 – Slå til når der er gode tilbud og kampagner

Det kan bl.a. være en god idé at slå til på rejser, når der er særlige tilbud og kampagner. Det kan være, når rejsebureauet har fødselsdag, når der er black friday eller påskeudsalg.

Ved at købe en billigere rejse, er der også penge til at købe gaver og souvenirs med hjem. Find gaveideer til hele familien her, hvis du ikke er sikker på, hvad du skal købe med hjem.

2 – Køb din ferie i god tid

Dernæst kan det være en god ide at købe din ferie i god tid. Jo færre rejser der er tilbage, desto dyrere bliver hver afgang også, og hurtigt kan du ende med at betale det dobbelte for en rejse, end hvis du havde booket den samme rejse for et halvt år siden.

Så det kan være en rigtig god måde til at spare penge på, hvis du vel og mærke har mulighed for at købe rejsen så tidligt på året.

3 – Tag afsted uden for årets skoleferier

Hvis du har mulighed for det, kan der også være mange penge at spare på at tage afsted uden for skolernes ferier.

De dyreste tidspunkter at tage ud at rejse på, er tit i skolernes sommerferie, i juleferien, påskeferien, vinterferien og hvornår det ellers kan være belejligt at rejse afsted med ungerne.

Kan du lægge din ferie i starten af juni eller slutningen af august, kan du spare mange penge.

4 – Vælg billigere lande

Der er naturligvis også den mulighed at vælge en billigere destination. Der er stor forskel på, hvor meget det eks. koster at tage en uge til Mallorca, som er steget en del i pris i de sidste par år, og at tage en tur til Kreta. Det græske øhav er generelt en billigere destination end De Baleariske Øer.

Så plejer du at tage til en dyrere destination, er det måske i år, du skal kigge mod nogle lidt billigere alternativer.

5 – Bo på mindre, og mere personlige hoteller

Sidst, men ikke mindst, kommer prisen også meget an på det hotel, du vælger at tage til. Der er ingen tvivl om, at vi bedst kan lide luksus hotellerne, men det er altså også dem, der er dyrest.

Derfor kan du altså spare mange penge på at vælge et meget mindre hotel, hvor du stadig kan få udgangspunktet for en fantastisk ferie, men uden at betale tusindvis af kroner pr. overnatning.

Der er mange små hyggelige Bed & Breakfast hoteller, hvor der måske kun er 5-10 værelser, men hvor servicen stadig er i top. Her kan du få en lige så god og hyggelig ferie, som på et stort hotel uden personlighed.

Comments (1)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *