Det skal du vide om Basic+Allys nye boxershorts løsning

Boxershorts er den mest populære underbuks model for mænd, og det er der mange grund til. De sidder behageligt, holder det hele på plads og de går helt ned til lårene, som giver en behagelig følelse af komfort. Hvad hvis vi nu sagde at der var en bedre og nytænkende version af de generiske boxershots? Basic+Ally producere nemlig boxershots, som ikke bare giver dig maksimal komfort, men også løser et problem som mange mænd kender til når naturen kalder. I denne artikel vil vi fortælle dig om Basic+Allys boxershorts løsning og hvorfor de er nogle af de bedste boxershorts på markedet.

De ubehagelige dråber på underbukserne

Alle mænd kender til problemet hvor der kommer ubehagelige dråber på indersiden af ens underbukser, efter en tur på WC, og det er smadder træls. Basic+Ally har fundet en smart løsning til problemet i form af ”Gravity Membrane®”. Gravity Membrane® er kun 0,18 mm tynd, og befinder sig mellem 2 lag lækkert stof lavet ud af bambus. Man vil slet ikke kunne mærke den er der, men du vil med det samme se effekten, når du ikke længere skal døje med trælse dråber på indersiden af dine bukser.

Utrolig bløde og antibakterielle boxershorts

Hvis løsningen til de trælse dråber ikke er nok til at slukke din appetit, så lad os fortælle dig lidt mere om hvor komfortabel de er. Ved brug af bambus som deres primære stof opnår de et nyt niveau af komfort. Ikke nok med at stoffet føles superblødt, men der er også brugt minimalt syninger og vaskeanvisninger, så du ikke oplever at der er noget der kradser. Gravity Membrane® gør også at boxershortsene er antibakterielle, så de forbliver rene gennem dagens gang. På den måde, kan du nyde din daglig dag med maksimal komfort, uden at bekymre dig om de trælse dråber efter en tur på toilettet.  

Basic+Ally leverer superbløde boksershorts, som løser det daglige problem de fleste mænd oplever efter et toiletbesøg. Boxershortsene kommer i forskellige størrelser og pakker for en gennemsigtig pris. Vil du vide mere? Læs mere om konceptet her.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *