Er du færdig med dine gavekøb eller mangler du stadig ideer

Det kan være svært at finde de rigtige gaver til jul, her er lidt tips.

Julen er for dem der ikke er gode til at købe gaver en svær tid. Derfor har vi her lavet lidt tips og tricks til hvad du kan gøre. Det er nemlig ikke helt så svært som man tror. 

Mænd og kvinder er tit meget forskellige når det kommer til ønsker. Mænd har tit ikke så mange af dem. Ikke når de først er kommet ud af drenge alderen. Det vil sige med mindre man regner, speedbåd, harley, nye alufælge og 80 tommer tv skærm med. Det betyder dog ikke at det er helt så svært at finde noget til dem som man tror. 

Mænd har stort set altid en interesse eller en hobby. Her er det faktisk ret nemt at finde ting til den. Det kan godt være de har næsten alt, men lige her gør det ikke noget at få to. Er han vild med gør-det-selv. Så er det at få en boremaskine mere faktisk en god ting. Man kan aldrig få for mange. Er det sport, så er mere udstyr altid godt. Man(d) må aldrig gå ned på udstyr. De har også tit en type spiritus du elsker. En god flaske er altid en win win. 

Gaver til kvinder!

Kvinder er lidt mere vanskelig med gaver. Der er nemlig lidt faldgruber ved dem. Mænd elsker tit alt det de får, der er kvinder lidt anderledes. Et sæt frækt lingeri er bare ikke et hit hvis det er 2 numre for stort. 

Kvinder er så til gengæld gode til at lave ønskelister. Her kan du tit slavisk gå efter deres ønsker i prioriteret rækkefølger. Det gør jagten langt nemmere. Er du lidt i tvivl så er en parfume hun elsker eller noget selvforkælelse altid godt. En tur i spa eller til kosmetolog er en gave kvinder elsker. 

Du kan også som mand tænke lidt på dig selv. Mange giver faktisk noget frækt sexlegetøj til jul. Det er dog en god ide at sørge for hun ikke lige åbner den når hele familien kigger med. Giv den slags bagefter når der er lidt ro på. Så er der måske også mulighed for straks at få det prøvet af. 

Comments (1)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *