Tænk kreativt når du skal dekorere dine vægge

Når du skal hænge ting på dine vægge, så kan det sagtens betale sig at tænke kreativt. Tingene på dine vægge er nemlig noget af det første, du selv får øje på, og som dine gæster vil lægge mærke til. Og det, øjet først får øje på, skal naturligvis ikke være alt for overdrevet eller grimt eller prangende eller underligt. Det er derfor med at vælge omhyggeligt, så du ender med at vælge det til dine vægge, der siger noget om din stil og din personlighed. Det kan også være, at det er personlige minder for dig, som samtidig for andre udadtil blot er flot at have hængende. Og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser. Og uanset hvad, så bestemmer du naturligvis helt selv, hvad du har lyst til at hænge på dine vægge. Det er primært dig, der skal gå rundt og se på det, og hvis du er tilfreds med det, og det er det, der er med til at gøre, at du føler dig allermest hjemme, så er det naturligvis helt, som det skal være.

Har du minder fra forskellige rejser?

Hvis du har rejst, så er diverse ting fra rejserne noget af det, som mange holder af at have fremme. Det kan være ting, som kan stå rundt omkring, men du kan faktisk også hænge ting op på dine vægge. Det kan fx være en boomerang eller et tæppe, der virkelig har stemningen fra den rejse, du har været på. Og så får du enormt meget glæde af det dagligt, hvor det minder dig om den fantastiske rejse, du har været på.

Find billeder der repræsenterer den du er

Noget af det mest almindelige at hænge på væggene er billeder – i alverdens afskygninger. Men bare fordi det er noget, som alle gør, så er det netop også med billeder, at man virkelig kan skille sig ud i forhold til den personlige stil. Du kan vælge meget personlige billeder, der fortæller noget om dit liv. Du kan også vælge malerier, litografier eller tegninger, børnene i din familie har tegnet. Du kan også vælger sjove og smarte byplakater fra Vilakula, som viser de mest kendte varemærker fra forskellige by, repræsenteret i forskellige strålende farver, uden at det overdøver eller er for meget. Klik ind og se udvalget – måske du er heldig at netop din by er blandt udvalget, og hvis du er særligt stolt af din by, kan du altså vise det med sådan en plakat.

Comments (1)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *