Få din drøm opfyldt: Gør dig selv en tjeneste

Drømme er en vigtig del af livet. Store drømme, små drømme, realistiske drømme, vilde drømme, ønskedrømme, drømmende drømme. Der findes et hav af forskellige drømme, som du kan have, men hvordan kan du gøre drømmen til virkelighed, og kan drømmen overhovedet blive til virkelighed?

Stå ved din drøm

En vigtig del af at drømme er at stå ved sin drøm. Stå ved dine tanker og stå ved dine behov og tanker. Hvis du ikke selv accepterer, at du drømmer om noget, så kan du heller ikke give slip på drømmen og lade den komme til virkelighed i dit liv.

Når man drømmer så inderligt om noget, så kan det på mystisk vis føles fjernt og urealistisk, fordi tankerne tager over, men sådan behøver du ikke at have det. For drømme kan rent faktisk godt gå i opfyldelse, store som små. Det handler om, at DU tager skridtet og gør hvad der skal til, for at drømmen kommer så tæt på en realitet som muligt. Måske kan du ikke selv afgøre, om det rent faktisk skal blive til virkelighed, måske kan du godt.

Lige meget hvor stor din drøm er, så er der en chance, en chance du skal gribe. Kan du gøre noget selv, så skal du gøre noget selv. Drømmene kan handle om alt. Måske du drømmer om at få mere grønne fingre og få styr på din have? Jamen hvorfor så ikke starte med at gøre det, du kan gøre. Måske drømmen i den forbindelse er at få et drivhus, ja så kan du passende gå ud og finde din ønskede kapilærkasse størrelse, og derudfra komme videre med projektet. Måske du drømmer om at få lige tænder, men har problemer med at skaffe de nødvendige midler? Så kunne du prøve at spare så mange penge op som muligt, og derudfra finde et godt tilbud på bideskinne til dine bisser, så din drøm kan gå i opfyldelse.

Accepter kontroltabet

Mange mennesker står i en situation, hvor egen tankekraft desværre ikke kan afgøre om drømmene kan blive til virkelighed. En ganske ubehagelig og frustrerende situation at være i. Men det betyder ikke, at du drømmer for stort. Selvom det kan virke uoverskueligt og svækkende, så er det helt almindeligt, og noget som langt de fleste mennesker oplever i det ene eller det andet sammenhæng. Drømmer du om succes, så kan det virke abstrakt og overvældende, men det er her du selv kan gå ind og vurdere hvad succes er for dig. Er det et godt arbejde, en helt særlig og bestemt kæreste eller en mere stabil økonomi? Ligegyldigt hvad, så må du sørge for at arbejde dig i den rigtige retning – og vi lover, at hvis du gør hvad du kan, så kan du ikke gøre mere.

Comments (148)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *