Mangler du inspiration til din træning?

Motion er vigtigt, for at vi kan holde os glade og sunde. Men indimellem kan man godt få lyst til at prøve en ny træningsform, og få trænet nye muskelgrupper, eller få trænet musklerne på en anden måde. Er du en af dem, der mangler lidt ny inspiration til din træning, så kig med her.

Få frisk luft og sollys mens du motionerer

Løb er en af de helt oplagte motionsformer, at give sig i kast med. Det er nemt at gå til, og det er en sportsgren, som du kan dyrke stort set overalt og på alle tider af dagen.

Løb er ikke en specielt krævende sport, når man tænker på udstyr, men det kræver en ordentlig påklædning, når man skal ud at løbe.

Selvfølgelig er det enormt vigtigt at have et par ordentlige løbesko, som passer til den løbestil, du har. Men det er også vigtigt at have øje for det tøj, som man vælger at løbe i det. Det skal være tøj, som man kan røre sig i, og det skal være materialer, der lader huden kan ånde, og som kan transportere sveden væk fra kroppen.

På samme måde, er det vigtigt at købe de rigtige løbestrømper, der kan være med til at sørge for, at sveden kan komme væk fra dine fødder, så du undgår vabler og irritation. Ved at vælge kompression løbestrømper, opnår du også en bedre blodgennemstrømning i dine underben, så ilt og affaldsstoffer lettere kan transporteres rundt i musklerne.

Udlev din indre cirkusartist

Det kan være, at du allerede har stiftet bekendtskab med løb, og nu gerne vil prøve noget andet. Hvis du har lyst til en sportsgren, hvor du kan udtrykke dig med din krop, samtidig med at du træner din smidighed og balance, så er acroyoga lige noget for dig.

Acroyoga kombinerer de klassiske øvelser fra yoga, med udfordrende elementer fra dans, cirkuskunst og cheerleading. Det er den perfekte sammensmeltning af meditative elementer, der fokuserer på at være ét med kroppen, og mere udfordrende styrkekrævende elementer. Kast dig ud i acroyogaen, og få prøvet dig selv af på en helt ny måde.

Comments (86)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *