Få en flot og mere praktisk væg ved hjælp af magnetmaling

Hvis du lige nu har en opslagstavle, der er fyldt med børnetegninger og post-it-noter, så burde du overveje at opgradere tavlen. Ved hjælp af magnetmaling kan du, med lethed, forvandle et stykke af væggen i køkkenet til en pænere og større opslagstavle. Så kan du selv bestemme, hvor stor opslagstavlen skal være efter behov. Du er i hvert fald garanteret, at der er plads til børnenes tegninger og listen med næste uges indkøb. 

 

Fordelene ved en væg malet i magnetmaling

Det er ingen hemmelighed, at de store metalfarvede opslagstavler ser klodsede ud i køkkenet, eller i andre rum i hjemmet. Ved at male en væg med magnetmaling får du i stedet en væg, hvor du kan hænge dine opslag direkte på. Det gør også at væggen kan bruges til andre ting, og ikke kun er begrænset til opslagstavle. Derfor er det oplagt at male en større del af væggen, så man har mere plads til forskellige opslag.

Hvis du har brug for inspiration til, hvor og hvordan du skal male et stykke af din væg kan du finde inspiration på lyngbyavisen.dk. Her kan du finde artikler og billeder af, hvordan andre har valgt at bruge magnetmaling i deres hjem.

Magnetmaling er ikke længere kun begrænset til sort, men kan nu fås i nærmest alle farver. Det giver dig frihed til at vælge den farve, der passer bedst ind i jeres indretning. Du kan endda vælge en farve der går i et med baggrundsfarven, hvis du ikke ønsker at dine vægge skal have forskellige farver. På den måde slipper du for at have et stor opslagstavle hængende, men bare benytte væggen.

Oplagt til børneværelset

Magnetmaling er den oplagte erstatning til opslagstavler, kalendere og lignende på Børneværelset.

Det giver dig muligheden for at skabe en væg, der har en praktisk funktion samtidig med at den ligger op til leg.

Du giver dit barn mulighed for selv at kunne pynte væggen med flotte magneter og egne tegninger, samtidig med at væggen opretholder sin praktiske funktion. Den kan for eksempel bruges til at holde skoleskemaer, huskesedler og påmindelser. Du kombinerer på den måde det praktiske med det sjove, og giver dit barn en større flade til at udforske sin kreative side.

Uanset hvilke farver dit barn kan lide, så kan du finde en magnetmaling der passer til. Du kan altså give dit barn en væg i yndlingsfarven, som samtidig tjener det formål som opslagstavlen før gjorde.

Magnetmalingen er en sjov, pæn og praktisk erstatning til diverse kalendere og opslagstavler, som passer perfekt ind i de fleste moderne hjem.

Hvis du har taget et aktivt valg om ikke at have en magnettavle hængende, men samtidig har svært ved at holde styr på børnenes tegninger, så burde du i stedet prøve at male en væg i magnetmaling. Du kan derudover bruge din nymalede magnetvæg til at holde styr på de kommende familiearrangementer, så alle kan se, hvornår næste fødselsdag er.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *