FRIGIVE SKAM PÅ VIRGO FULDMÅNE

Vi kender alle følelsen af skam. Den følelse af ikke at være god nok. Af ikke at leve op til kravene. Den kan være invaliderende og holde os tilbage fra at nå vores fulde potentiale. Heldigvis har vi mulighed for at slippe denne skam og omfavne vores sande selv ved denne Jomfru Fuldmåne. Opdag dit horoskop og lær mere om astrologi og stjernetegnene fra verdens største samling af dybdegående artikler på horoscoper

 

Der er mange grunde til, at vi kan føle skam. 

 

Måske blev vi drillet som barn og fik at vide, at vi var dumme. Eller vi begik en fejl på arbejdet og blev flove over for vores kolleger. Uanset årsagen er skam en følelse, som virkelig kan holde os tilbage i livet.

 

Den gode nyhed er, at vi kan slippe denne følelse ved Jomfruens fuldmåne. Dette er et tidspunkt, hvor vi kan give slip på det, der ikke fungerer i vores liv, og starte på en frisk. Det er en tid til at omfavne vores sande selv og give slip på alt det, der har holdt os tilbage.

 

Hvis du føler skam over noget i dit liv, så benyt denne lejlighed til at give slip på det. Skriv det ned på et stykke papir og slip det ud i universet. Fokuser derefter på det, der får dig til at føle dig godt tilpas med dig selv. Tillad dig selv at skinne klart og være det unikke individ, som du er skabt til at være.

 

Jomfruens fuldmåne er en tid for frigørelse

 

Jomfruens fuldmåne er en tid til at slippe alt det, der ikke tjener os. Så giv slip på skam og omfavn dit sande, smukke jeg. der er en række andre følelser, der kan holde os tilbage i livet, såsom frygt, skyld og usikkerhed. Men hvis vi tager os tid til at arbejde os igennem disse følelser, kan vi komme stærkere og mere selvsikre ud af det. Vi kan også bruge denne tid til at sætte intentioner for, hvad vi ønsker at manifestere i vores liv. Så udnyt denne kraftfulde Jomfru Fuldmåne og slip alt det, der holder dig tilbage fra dit bedste jeg.

 

Jomfruens fuldmåne er en tid for frigørelse. En tid til at give slip på alt det, der ikke tjener os. Så hvis du føler skam over noget i dit liv, så benyt denne lejlighed til at give slip på det og komme videre. Omfavn dit sande, smukke selv og sæt din intention for det, du ønsker at manifestere i dit liv.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *