Leatherman – det ultimative multiværktøj til enhver situation

Hvis du er på udkig efter et kvalitetsværktøj, der kan klare enhver situation, er Leatherman mærket for dig. Leatherman har siden 1983 produceret det ultimative multiværktøj, som kan bruges til alt fra at skrue låse op til at reparere cykler. I denne artikel giver vi et overblik over de forskellige modeller og funktioner.

Leatherman er kendt for dets multiværktøj

Multiværktøj, som kan bruges til en lang række forskellige opgaver. Dette værktøj er lavet af høj kvalitet og er designet til at kunne klare enhver situation. Et multiværktøj fra Leatherman består primært af saks, øloplukker, skruetrækker, kniv og en fil. Multiværktøjet fra Leatherman er lavet af høj kvalitet rustfrit stål og er derfor meget holdbart.

Det første multiværktøj, som Leatherman lancerede på markedet, var den originale PST (Pocket Survival Tool). PST’en havde 18 forskellige værktøjer og det var et af de første multiværktøjer på markedet.

I dag tilbyder Leatherman et bredt udvalg af multiværktøjer, lige fra den lille Micro Tool til den store Wave+. Alle værktøjerne har deres f.eks. egne unikke funktioner og er designet til at kunne klare enhver situation.

Leatherman Wave+

Leatherman Wave+ er et af de største multiværktøjer på markedet. Dette værktøj har hele 27 forskellige værktøjer og er derfor det ideelle værktøj til enhver situation. Leatherman Wave+ har bl.a. to knive, en øloplukker, en skruetrækker, en fil og mange andre nyttige værktøjer.

Multiværktøjet er lavet af høj kvalitet rustfrit stål og er meget holdbart. Leatherman Wave+ fås i flere forskellige farver, så du kan finde den, der passer bedst ind i din stil. En pålidelig leatherman forhandler er Vagtshop.dk. Her finder du et stort udvalg af Leatherman værktøj, såsom multiværktøj, som vi allerede har nævn, men også knive, Multi-sakse, hylster, bits og meget andet. Bestil i dag og få det leveret i morgen, hvis du ønsker at modtage et multiværktøj fra Leatherman.

Comments (2)

  1. Svar

    Wow, fantastic blog layout! How lengthy have you ever been blogging for?
    you make running a blog glance easy. The overall
    glance of your website is fantastic, let alone the content!

    You can see similar here sklep online

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *