Køb kunst med hjem fra din ferie

Vil du gerne have noget unikt kunst hjem på dine vægge, kan det være en god ide at købe det, når du er ude at rejse.

I år 2020 kunne Bloomingville fejre 20 års jubilæum, og selvom det er en stor begivenhed, betyder det jo ikke, at du ikke også kan krydre dit hjem op med kunst fra en række andre mærker eller kunstnere.

Du kan finde meget interessant kunst i udlandet

Det kan især være klogt at kigge efter nyt kunst, når du er på ferie, uanset om det så er en storbyferie eller charterrejser. Begge steder kan der jo være god mulighed for at købe kunst med hjem, om det så er fra et galleri, en butik, en udstilling eller hvor du nu lige kommer forbi.

Vi har meget god kunst i Danmark, og holder du dig til at købe kunst fra danske kunstnere, kan du sagtens få en ganske fin væg derhjemme. Men der sker altså bare noget andet, når du får kunst fra udenlandske kunstnere op at hænge.

Få noget med hjem ingen andre har

Når du køber kunst med hjem fra udlandet, er der også rigtig gode chancer for, at du køber kunst, som ingen andre har. Du skal i hvert fald nok langt ud i dit netværk af mennesker for at finde en husstand, der har det samme kunstværk hængende på væggen. Og køber du originale værker, kan du glæde dig over at være den eneste, der har det.

Det er altid sjovt at have kunstværker, som ingen andre har. Og kommer du fra Danmark, og køber ny og original kunst i udlandet, er der ikke mange herhjemme, der kan bryste sig af at have det samme eller lignende kunst.

Støt op om lokale kunstnere

Når du køber kunst på din ferie, er det en rigtig god ide at sørge for at købe kunst fra lokale kunstnere. På den måde er du med til at støtte de lokale kunstnere, så de kan blive ved med at lave deres kunst.

Du kan også finde masser af kopi kunst i udlandet, og det kan du med stor sandsynlighed også finde herhjemme. Derfor er det en god ide at finde selve kunstneren og købe noget fra personen, så du er sikker på, at det er noget originalt kunst, du har fået med dig hjem.

Du kan også bestille kunst fra udlandet hjemmefra

Bare fordi du ikke skal ud at rejse i år, betyder det ikke, at du ikke stadig kan købe kunst hjem fra udlandet. Der er mange hjemmesider, der sælger kunst, og som sender rundt til hele verden, eller i hvert fald hele Europa.

Så har du fundet dig et værk på nettet, som du gerne vil eje, er der gode chancer for, at du stadig kan få det leveret til Danmark, selvom det befinder sig i udlandet. Fragten kan godt være dyrere, end hvis du køber fra Danmark, men er værket pænt, er det jo det hele værd.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *