Vælg den helt rigtige loftmaling

Hvem er ikke vild med duften af nye ting? Den helt friske og rene lugt, der strømmer os i møde, når vi oplever dem den første gang og lynhurtigt bliver mindet om, at her er vi blandt de første, der træder ind. En frisk start, kunne man sige.

Et nymalet rum er ikke anderledes, hvor både duft og helt rene og pæne flader virkelig kan sende sanserne afsted. På www.maling.dk finder du et stort udvalg af maling af højeste kvalitet til mange behov, der kan bidrage til at skabe nyt liv på gamle vægge og lofter. Læs med her, hvor der kigges nærmere på  loftmaling.

Mange forskellige typer maling

Maling findes i utallige variationer med forskellige kvaliteter og til forskellige behov. Farvemæssigt kan den tilpasses i nærmest alle de nuancer, som du overhovedet kan komme på, og mulighederne med maling er derfor utroligt mange.

Når det gælder lofter, går mange med en hvid loftmaling. Hvid maling er dog ikke bare hvid maling, og der kan ligge mange overvejelser bag det at vælge den helt rigtige. Når man skal vælge maling til loftet, er der nemlig flere ting, der skal overvejes. Farven er naturligvis vigtig, men også glans og dækkeevne skal tages med i betragtningen.

Loftet slides generelt i langt lavere grad end væggene, og derfor kan det være en ide at vælge en mere mat maling med lavere glans. Mange vælger den samme maling til både lofter og vægge, men med de typisk store forskelle på niveauet af slidtage på eksempelvis en køkkenvæg og så et loft, kan det være en ide at vælge forskellige slags, netop fordi at loftet er mindre slidt og bliver mindre slidt i fremtiden.

Er loftet imidlertid særligt ramt af slid, og har det eksempelvis været udsat for en vandskade eller nikotin, så er det naturligvis sværere at dække. I sådanne tilfælde kan det være smart at forbehandle med en vandbaseret spærregrunder eller anvende alkydloftmaling, der har glimrende dækkeevner og effektivt kan sørge for, at pletter eller skjolder ikke trænger igennem den nye maling.

Maling.dk er klar til at hjælpe

Hos Maling.dk finder du miljøvenlige produkter af høj kvalitet og til en lav pris. Sammen med vores samarbejdspartnere tilbyder vi loftmaling, der består af miljørigtige, vandige kvaliteter, hvilket giver os forudsætningerne for at komme den bevidste forbrugers krav i møde. Det går bestemt ikke ud over kvaliteten, og med maling fra os kan du roligt sætte rullen i gang og være tryg ved, at du bruger loftmaling af højeste kvalitet.

Der stræbes altid efter at levere en professionel vejledning, så du kan ende med lige præcis den maling og det resultat, som du drømmer om. Der står altid en fagprofessionel klar bag disken, og Maling.dk sætter en ære i at hjælpe dig med råd og vejledning til at vælge den helt rigtige loftmaling til netop dit loft.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *