3 råd til at holde en god fest for din skoleklasse

Vil du gerne sørge for at holde en god fest for din klasse, og skal der ikke mangle noget til festen, har vi her fundet et par gode råd frem, som du kan læne dig op af.

 

Selvfølgelig skal du koncentrere dig om din skole. Men der må også gerne festes engang imellem, når du går på en uddannelse. Det er også en god måde at lære dine nye klassekammerater at kende på.

 

Hvilken lommeregner til HHX? Skal du starte på HHX, kan du finde din lommeregner nu.

Du må ikke gå ned på musik

For det første er det vigtigt, at du ikke går ned på musik. Selvfølgelig skal du ikke genere resten af byen, men der må ikke mangle musik til en god fest.

 

Har du derfor ikke på nuværende tidspunkt et godt anlæg eller en solid højtaler, kan det være en god idé at gå i gang med at finde en. Det kan være, at der er en fra din klasse, der kan tage en højtaler med til festen, som du kan låne på denne aften.

Der må ikke mangle drikkelse

Dernæst må der naturligvis heller ikke mangle drikkelse. Hvis du ikke selv har råd til at købe ind til hele klassen, kan du med fordel bede dem om at tage noget med selv. Så har alle det, de har brug for, og du skal ikke bruge hele din SU på alkohol.

 

Vil du gerne give lidt selv, kan du altid købe nogle kasser øl eller sprut til at kunne lave drinks, så der også er den mulighed. Så har du også bidraget med noget som vært, uden at du skal stå for alt det, der skal indenbords i løbet af aftenen.

Find de rette lokaler til festen

Har du ikke mulighed for at holde fest for 20-30 personer hjemme i din egen lejlighed, kan det være, at du skal ud at finde et festlokale til dagen. Der er som regel mange gode muligheder for at leje festlokaler i stor set alle byer, så der burde også være et lokale i nærheden af jeres skole, hvor I kan være.

 

Det kan også være, at en af dine klassekammerater kender til et lokale, hvor festen kan holdes. Du kan jo stadig være arrangør af festen, selvom det ikke lige er dig selv, der har fundet frem til det lokale, I skal være i.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *