Hvordan kan du komme igang med at arbejde med krystaller?

En stor del af holistisk livsstil er i øjeblikket fokuseret på arbejdet med krystaller. Men hvordan finder man lige rundt i den store jungle af sten og magi, når man er helt ny til faget? 

Krystallernes positive påvirkning er ikke en ny opdagelse. Alligevel er det absolut en arbejdemetode indenfor holistisk livsstil, som har vundet indpas over de seneste par år. 

Krystallerne forener også den holistiske filosofi på ret forunderlig vis. Her er samspillet mellem fysisk, psykisk og åndelig balance nemlig fremtrædende.

Hvis du er nysgerrig på holistisk livsførelse kan du derfor starte med at læse mere på Savasana.dk hvor du kan finde inspiration til forskellige måder at arbejder med holisme på. 

Introduktion til arbejdet med krystaller

Krystaller vibrerer med energier, på samme måde som alt andet, eksempelvis vores hjerne, månen og lyden af musik. 

Disse bevægelserne af energi skaber bølger, der påvirker feltet omkring dem. Og på den måde kan vores balance og energi påvirkes af at arbejde med krystaller. 

Bare det at være i nærheden af en krystal, skaber derfor grobund for påvirkning. Når krystallen er i forbindelse med vores hud, forstærkes dette yderligere. 

Valg af krystal 

Afhængig af typen af egenskaber der eftersøges, er der mange forskellige krystal typer at vælge imellem. Disse kan du læse meget mere om på https://savasana.dk/krystaller/ 

Nedenfor kan du dog finde en kort inspiration til krystaller der har en positiv virkning på forskellige områder. 

Krystaller for mere selvtillid/selvværd

Krystaller for færre bekymringer, stress og angst

  • Rosakvarts
  • Ametyst
  • Citrin 

Krystaller for fertilitet, sexlyst og kropskontakt 

  • Karneol
  • Månesten 
  • Amazonit

Forskellige typer krystalformer 

Men krystallens form har også en betydning. Eksempelvis kan en krystal pyramide eller spids sende energien koncentreret i én retning, mens goder og klynger skyder energien ud i mange retninger til hele rummet. 

Derudover har betydningen af krystallens placering en stor indflydelse, eksempelvis hvilket rum krystallen befinder sig i, hvilket retning krystallen peger med mere. 

Ligegyldigt hvilken krystal du anvender, kan den dog med fordel arbejdes aktivt med, da krystallens energifelt forstærkes. Eksempelvis kan du med fordel placere dine intentioner i krystallen. 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *