3 tips til at komme i form

At komme i form handler om både at få nok motion og at spise sundt. Hvis du gerne vil i form, har vi her samlet et par gode tips til, hvordan det kan ske.

At komme i form er ikke så teknisk, men det kræver viljestyrke og arbejde. Besidder du de to ting, skal du ikke være bekymret for, at du ikke kommer i form. Med den rette indsats skal det nok stille og roligt ske.

Dyrk motion på en sjov måde

Først og fremmest kan det være en god ide at dyrke motion på en sjov måde. Er du ikke glad for bare at løbe på et løbebånd, eller at sidde på en motionscykel, er det ikke den rette måde for dig. Hvis det er kedeligt, og du ikke har det sjovt med det, kommer du heller ikke til at blive ved med det.

Find i stedet et dansehold, du kan starte på, begynd at løbe på rulleskøjter eller start til fodbold. Der er mange måder at dyrke motion på, som ikke bare er trivielt og kedeligt, men som du rent faktisk kan nyde og have det sjovt med.

Vær ikke for hård ved dig selv

Så er det også vigtigt, at du ikke er for hård ved dig selv. Gå du glip af en træning, eller spiser du usundt en enkelt dag, skal du ikke kaste det hele på jorden på grund af det. Ligesom du ikke skal smide dine e.on ladestationer ud, hvis du en dag har været passager i en benzinbil. Du gør stadig noget godt for klimaet resten af året ved at køre i din elbil.

Tænk lidt over det, og kom så tilbage igen på hesten dagen efter. Dem der starter på meget strikte diæter og med meget skyldfølelse, hvis de træder ved siden af, plejer sjældent at holde ud i længden.

Få hele familien med

Og så kan det også være en rigtig god ide at få hele din familie med på vognen, når det kommer til at leve et sundere liv med mere motion og sundere kost.

Det er ikke sikkert, at de er interesseret i at komme i lige så god form som dig, men det er en kæmpe støtte, hvis I alle kan begynde at spise sundt, gå flere ture og hvad der ellers kan være at opbakning. Så bliver det meget nemmere.

Comments (129)

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *